Pomme Boulangere
Pomme Boulangere. The story is, that in the past, a French family would prepare these potatoes and then take them to the local boulangerie, the baker, to be cooked in the even heat of his oven, hence the name. Knoblauch unterrühren und kurz mitschwitzen, dann die.
C'est un plat plein d'oignons, plein de pommes terre, très gourmand et très goûteux. Et recevez tous les jours dans votre boîte mail nos meilleures recettes et inspirations. Brush with the top of the potatoes with the melted butter.
Vous pouvez également remplacer une partie du bouillon par du vin blanc, cela donnera un autre caractère à vos pommes de terre boulangères ! « Recettes préférées des français ».
Découper les pommes de terre en lamelles fines.
Put in a layer of potatoes, followed by a layer of onions. Flan boulanger (le vrai) Pommes de Terre Boulangère. Brush with the top of the potatoes with the melted butter.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Ophelia Lee
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Pomme Boulangere"
Enregistrer un commentaire