Papet Vaudoise. Prick the sausage with a fork and place it on top of the vegetables. Cook the onion with butter in a large skillet under medium-high heat until soft, not brown.
Papet vaudois pour les niolus - Les recettes de Virginie (Josephine Rhodes) Saucisse aux choux, poireaux et pommes de terre: voici notre version de LA recette vaudoise par excellence. Papet vaudois: a crafty creation Food & Wine Description ClickToViewContent. When the potatoes and leeks are tender, add the milk and adjust the seasoning.
Die Basis bilden die Lauchkartoffeln an Weissweinrahmsauce. Il se compose d'un mélange de poireaux et de pommes de terre, cuits à l'eau avec un peu de vin blanc jusqu'à l'obtention d'une papette. Le papet vaudois est une des spécialités vaudoises les plus connues.
Judul: Papet Vaudoise
Rating: 100%
based on 788 ratings.
5 user reviews. Ophelia Lee
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Papet Vaudoise"
Enregistrer un commentaire